söndag 10 april 2016

Fin strand Om den sköts !

Notera från vardagsrumsfönstret att det är en grävmaskin på Granudden. Ska väl byggas en vollybollbeats plan. Det i sig är roligt och kommer locka en viss kategori besökare. 
Annars tycker jag rent allmänt att hur ansvarig majoritet sköter/tar ansvar för kommunens badplats i centrala Färjestaden sköts är under all kritik. Det har varit då de senaste åren. När vi köpte vårt hus här 2008 sköttes strand och gräs inklusive parkering utmärkt.
Gräset behöver klippas kontinuelrt liksom att strandkanten behöver rensad. 
Det behövs papperskorgar tex, då skulle man slippa se en viss del skräp och kanske färre svarta små påsar med dess innehåll. 
Förra året i Juni tror jag ( har inte kollat upp ) så togs det fram ett avtal med en blivande entreprenör, det är väl ännu ej påskrivet. Finns säkert orsak bakom det, men man kan väl inte därför bara låta en badplats vara nästan i förfall. Det kan väl inte vara så att majoriteten moderaterna tycker att grannen Talludden som sköts utmärkt av en privat ägare ska vara den den enda centrala badplatsen i Färjestaden tillsammans med den vackra men hårda hamnen. Med hård menar jag att unga och vuxna nog gärna solar och badar i hamnen, men kanske inte familjer med mindre barn. 

Förövrigt är det mycket på G. Planering flytt, planering politik, planering trädgård, planering kund, osv

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar